Han van der Wijk

“Erna de Boer is op voortreffelijke wijze ingesprongen als ambtelijk secretaris van de Adviesraad. Adequaat, punctueel, systematisch en vernieuwend. En dat alles volgens “afspraak is afspraak” en altijd op tijd. Toen de Coronacrisis om een andere wijze van werken en vergaderen vroeg, heeft Erna snel andere, virtuele werkwijzen opgezet.

Chris Knoops

“Erna de Boer biedt excellente management- ondersteuning. Door haar optimale en plezierige manier van communiceren en bijzonder snelle, efficiënte werkwijze boekt zij telkens weer het gewenste resultaat. DBMS draait als een tierelier!”

Kor Mollema

“Erna de Boer is een ware professional. Zelfstandig werkend, zeer betrokken en een continuïteitsfactor in een bestuur dat steeds weer wisselt van samenstelling”.

Philip Wallage

“Al decennialang verzorgt Erna de Boer het redactiesecretariaat van het maandblad MAB. De werkzaamheden worden professioneel, zorgvuldig en met enthousiasme verricht. Door het actieve meedenken en een hoge mate van betrokkenheid voegt Erna meerwaarde toe”.

Henk Bos

“Onze bedrijvenvereniging ontleent haar bestaansrecht aan de betrokkenheid van stuwende krachten. Wij zijn er trots op dat DBMS onze vereniging al vele jaren ondersteunt. Een onmisbare schakel in het realiseren van onze doelen!”

Igno Ketelaars

“Voor mij is Erna de Boer een top-professional. Zij is de redactiecoördinator van ons Tijdschrift Familiebedrijven. Haar accuratesse, proactieve houding en organisatievermogen zijn uitmuntend!”

Berjo Wortmann

Erna ondersteunt het Ondernemersfonds Groningen al vele jaren op een voortreffelijke wijze. Zij werkt zeer professioneel, snel, accuraat en discreet. Verder denkt Erna mee, is proactief en komt de afspraken direct na. Haar betrokkenheid is groot, ze is altijd bereikbaar en ze is plezierig in de omgang. Een echte steunpilaar!