Werkwijze

Trefwoorden in de werkwijze van De Boer Management Support zijn kwaliteit, betrokkenheid en vertrouwen.

Ik garandeer een perfecte ondersteuning op hoog niveau, die zelfstandig maar in nauw overleg met de opdrachtgever ingevuld wordt. Uw secretariaat krijgt mijn kantooradres en telefoonnummer, zodat ik ook daadwerkelijk zelfstandig kan functioneren. Continuïteit in combinatie met flexibiliteit: daar sta ik voor.
Mijn ambitie is om als vaste secretaris binnen de diverse besturen te functioneren. Groot voordeel is dat er geen kennis verloren gaat, de contactgegevens altijd hetzelfde blijven en archieven nooit verhuisd behoeven te worden.

Ik besef dat het bij secretariële ondersteuning draait om vertrouwen. Ik neem een deel van uw verantwoordelijkheden over en in sommige gevallen gaat het hierbij om vertrouwelijke informatie. U kunt ervan verzekerd zijn dat dit bij mij in goede handen is. Ik streef naar langdurige opdrachten, zodat ik ook echt van toegevoegde waarde kan zijn.

Tarieven

Deze zijn in overeenstemming met de zwaarte van de opdracht en kunnen per project enigszins verschillen. Ik werk met vaste jaarbudgetten, die bij nieuwe klanten tweemaal per jaar worden geëvalueerd.

Natuurlijk geef ik u graag referenties, zodat bestaande opdrachtgevers deze werkwijze kunnen bevestigen. Hieronder vindt u er al een aantal.

10 redenen om voor DBMS te kiezen

Klanten over DBMS

Kennismaken?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden binnen DBMS te bespreken.